ZO WERKT HET

De Luchtbrigade in 3 eenvoudige stappen.

We komen bij jou thuis langs om de bandenspanning te controleren en je banden van de nodige lucht te voorzien.

LAAT ME ZIEN HOE HET WERKT

luchtbrigade-fiets

1

Kies het juiste pakket.

Of je nu veel of weinig rijdt, het is goed om regelmatig je banden op te laten pompen. Rij je veel? Dan bespaar je meer als je je banden vaker laat oppompen.

Kies het standaardpakket om direct te besparen op je uitgaven voor brandstof en banden. Het extra-pakket is voor wanneer je jaarlijks veel kilometers maakt. Met dit pakket bespaar je nog meer brandstof en gaan je banden nog langer mee.

Nadat je een pakket hebt gekozen, vul je de benodigde gegevens in en betaal je via je bank het gekozen pakket. Kies je voor het jaarpakket, dan ontvang je meteen 2 maanden gratis.

Na betaling ontvang je een mail met instructies om de gegevens van je auto in te voeren in je persoonlijke Mijn Luchtbrigade omgeving.

2

Voeg je auto toe.

Vertel ons wat voor auto je hebt en waar we je auto kunnen vinden. Wij komen langs op de aangegeven locatie.

In je persoonlijke Mijn Luchtbrigade omgeving meld je je auto aan en vul je de belangrijke gegevens van je auto in. Met deze gegevens kan de luchtbrigadier die de banden van je auto komt oppompen je auto gemakkelijk herkennen.

In je persoonlijke omgeving geef je op wat jouw gewenste eerste pompmoment is. Zodra je auto is opgenomen in de planning, ontvang je een appje van jouw luchtbrigadier met datum en tijdstip. Komt een ander moment toch beter uit? Dan kun je dat via de app aan je luchtbrigadier doorgeven.

3

Rij zuiniger, veiliger en milieuvriendelijker.

Bespaar elke maand op brandstofkosten omdat je zuiniger rijdt. Ga veiliger de weg op door een betere wegligging. En draag ook nog eens je steentje bij aan het klimaat omdat je vanaf nu minder uitstoot. Jij bent goed bezig!

EĆ©n keer per maand of per twee maanden komt een luchtbrigadier de banden van je auto oppompen. Uiterlijk een week voordat de Luchtbrigade langskomt, ontvang je een appje met daarin datum en tijdstip van het geplande pompmoment.

Nadat de Luchtbrigade de banden van je auto heeft opgepompt, ontvang je een bericht met daarin informatie over de bandenspanning van alle banden voor en na het pompen. Ook ontvang je van ons advies wanneer een band te snel en teveel spanning heeft verloren sinds het vorige pompmoment. Op die manier kun je met een gerust hart de weg op, rij je zuiniger en stoot je minder CO2 uit.

Wij geloven dat elke stap telt

Met de juiste bandenspanning voor iedereen.
Lucht voor jou en ons klimaat.